WeAreArchitects Licht Kunstwerk Rachmaninoff.jpgWeAreArchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWeAreArchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWearearchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWeAreArchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWeAreArchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWeAreArchitects Licht Kunstwerk RachmaninoffWeAreArchitects Licht Kunstwerk Rachmaninoff

Licht Kunstwerk Rachmaninoff

In een mooie historische werfkelder aan de Vismarkt in Utrecht is ‘Rachmanioff Wonen’ gevestigd. In de showroom vind je moderne, tijdloze, kleurige meubelen. Rachmaninoff is eigentijds en heeft lef!  Om de meubelen goed uit te lichten in de donkere kelder heeft Wearearchitects een licht kunstwerk ontworpen. Het kunstwerk bestrijkt de hele kelderverdieping van voor tot achter en brengt licht tot in de donkerste hoekjes.

Na binnenkomst dalen bezoekers via een hellingbaan af naar de werfkelder waar men zich bevindt in het domein van ondergrondse leidingwerken die in de bovenwereld aan het zicht worden onttrokken. Aan de hand van de tentakels van het kunstwerk wordt men de ondergrondse woonwereld in geleid. Het is gemaakt van grijze pvc elektriciteitsbuizen, het geëigende beeld van de industriële buizen wordt gebruikt in een vormgevingsspel met een uniek eigen karakter. Het licht kunstwerk is met groot vakmanschap uitgevoerd door Paul Beuk, Kunst en Konstructie en Elektrotechnisch Installatiebedrijf, Jos Haak.