Een 4 seizoenen terras

In Hilligersberg, Rotterdam is deze woning voorzien van een nieuwe keuken, een kleine uitbouw en een grote terrasoverkapping. Doordat de gevel geheel open te schuiven is door middel van een vouwwandsysteem (Solarlux SL81) wordt het overdekte terras een verlengstuk van de woonkamer en de keuken. De witte penant tussen de twee vouwwanden laat de keuken

Lees verder

WAA in Schieblock Rotterdam!

WAA heeft zich sinds een aantal maanden gevestigd in het Schieblock in Rotterdam. Vanuit deze locatie zijn even flexibel zoals u van ons gewend bent. Voor besprekingen en samenwerkingen werken wij graag vanuit deze locatie. Wij hebben nu de gelegenheid om met 6 mensen samen te zitten en werk te verzetten. We zitten op loopafstand

Lees verder

Plintheelkunde aan de Nieuwe Binnenweg

Transitie van ING bankfiliaal naar Apollo Tandheelkunde, een samenwerking tussen Zoarchitecten en Wearearchitects   De functie van de plint in de stedelijke context stond centraal in deze transitieopgave. De plint is de plek voor ruimtelijke interactie en het beweeggebied voor bezoekers en passanten. Architectuur heeft de opgave de inpassing van het programma en de stedenbouwkundig

Lees verder

Orloff aan de Kade

Wat als het belendend pand leeg komt? Samen met de opdrachtgevers en uitbaters van café Orloff is WAA de uitdaging aangegaan. Het unieke knusse karakter van Orloff is behouden gebleven door toepassing van warme kleuren en materialen. De Corten stalen wanden omlijsten grote rookglazen spiegels waardoor het café groter lijkt en interessanter wordt.  Zien en gezien

Lees verder

Modular House

A Modular home concept developed by Wearearchitects for the chinese market. The modular home will be completely prefabricated and than transported to site. The Modular home is expandable with awning and terrace modules or even with a second or third Modular home, for a bigger living area. The Modular home is developed as a holiday

Lees verder

Concrete and glass, embedded in sand and grass

In the dunes between The Hague and Scheveningen at the entrance of the water company Dunea, an entrance building and lunchroom is placed. Both are sculptures of concrete and glass embedded by a landscape of sand and grass. The dialogue between landscape and buildings is exciting and invites the passant to take hold still and quietly look around.

Lees verder